vineri, 29 februarie 2008

Comunicat

Sâmbătă, 1 martie 2008, începându cu orele 11.30, Asociaţia “21 Decembrie 1989”, Asociaţia “Bucureşti – Pro Urbe” şi colaboratorii acestora vă invită la o conferinţa de presă desfăşurată cu ocazia lansării campaniei civice “Salvaţi Parcul cu Platani!”. Conferinţa se va desfăşura la sediul Asociaţiei “21 Decembrie 1989” din str. Batiştei, nr. 24A, sector 2, Bucureşti.

Această campanie a fost iniţiată de asociaţiile mai sus menţionate, împreună cu locuitori ai cartierului Cotroceni care, fiind la curent cu zvonurile apărute în presă legate de viitorul Complexului Sportiv BNR – Parcul cu Platani, care ar urma să fie transformat într-o afacere imobiliară, au decis să ia atitudine şi să îşi unească forţele pentru a monitoriza îndeaproape intenţiile Băncii Naţionale a României legate de viitorul acelor locuri şi mai ales pentru a reda bucureştenilor dreptul de a se putea plimba liberi pe aleile dintre platani.

Campania va consta în mai multe acţiuni care se vor desfăşura atât în plan juridic cât şi în plan social. Mai multe detalii despre aceste acţiuni vom comunica în cadrul conferinţei de presă de sâmbătă.

Pentru mai multe detalii legate de conferinţă sau campanie vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail: salvatiparculcuplatani@gmail.com

Niciun comentariu: